Vaak gestelde vragen

Eigenlijk voor alle teksten. Denk bijvoorbeeld aan sollicitatiebrieven of interne memo’s. Teksten waarin je veel moeite gestoken hebt. Zou het niet jammer zijn wanneer ‘tekstblindheid’ de algehele indruk van jouw sollicitatiebrief of interne memo negatief beïnvloedt?

Voor iedereen die even niet helemaal zeker is van zijn schrijfsels (brief, memo, blog, etc.) en daar een snelle oplossing voor zoekt. Denk aan expats, dyslectici of simpelweg een manager die een belangrijke mail wil versturen, maar even zonder secretaresse zit.

Wat je koopt, is een vers paar ogen! 🙂 Bij de correctie van je tekst checken en corrigeren we de spelling alsmede het correcte taalgebruik (orthografie), de grammatica en de leestekens (interpunctie).

We komen niet aan de inhoud van de tekst. We veranderen dus niets aan de strekking en zullen bijvoorbeeld geen alinea’s omgooien of complete zinnen wegstrepen. Zoiets kan alleen middels intensieve samenwerking en daar is deze dienst niet voor bedoeld.

Jazeker! Momenteel werken twee redacteuren voor Snelredactie.nl; Luuk Koelman en Louise Bartels. Bezoek hun website maar eens om je ervan te vergewissen dat ze taalkundig hun mannetje en vrouwtje staan.

Absoluut. Je tekst is bij ons in veilige handen. De verbinding waarmee je met ons communiceert, is SSL-beveiligd. Gecorrigeerde teksten houden we twee weken achter de hand, als service naar jou als opdrachtgever toe. Daarna worden alle teksten verwijderd.

Ja, geen probleem! Om onze dienst zo snel mogelijk te maken, vragen we expres niet naar je adresgegevens. Die hebben we echter wél nodig wanneer je een factuur wilt. Stuur ons daarom even je adresgegevens via het contactformulier en vermeld om welke tekst het gaat. We mailen je een factuur in pdf-formaat.

Nee, wij zijn ook maar mensen van vlees en bloed; we zouden gillend gek worden! Simpel gezegd: we houden 7 dagen per week de reguliere kantoortijden aan. Dat is van half 9 tot 5.

Wanneer je ons om 4 uur in de ochtend een tekst stuurt en daarbij aangeeft dat deze binnen 4 uur klaar moet zijn, vis je waarschijnlijk achter het net. In dat geval krijg je de tekst, gecorrigeerd en wel, uiterlijk om half 1 (lees: vier uur na half 9) terug.

Fijn dat je enthousiast bent geraakt door deze service. We zijn altijd op zoek naar taalpuristen, want we groeien als een dolle. 🙂 Maar… we zijn selectief! Stuur ons een fijne motivatie en we nemen zeker contact met je op.